3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Loodgieter Hengelo

Wij beëindigen elke verstopping!

Loodgieter Hengelo

Loodgieter Hengelo? Bent u op zoek naar een loodgieter die een verstopping in een riool, afvoer, wc of gootsteen kan verhelpen? Wij kunnen u helpen.

Loodgietersbedrijf Riool Ontstoppen Hengelo is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen en het inspecteren, aanleggen en vervangen van riolering.

Wilt u een afspraak maken met een Loodgieter Hengelo? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Hengelo via 074 203 28 57.

Loodgietersbedrijf Hengelo

Wij zijn werkzaam in en rondom Hengelo. Het maakt niet uit waar u woont, wij brengen geen voorrijkosten in rekening!

Onze uitvalsbasis is centraal in Hengelo, dus of u nu een loodgieter in Hengelo Zuid, Oost, Noord, West of Centrum zoekt, wij kunnen snel ter plaatse zijn!

Het maakt dus niet uit waar u in Hengelo woont, wij kunnen binnen no-time bij u zijn om uw verstopping te verhelpen. Maak gerust een afspraak met één van onze loodgieters.

Bel nu 074 203 28 57 om uw klus te bespreken. Onze loodgieters staan voor u klaar!

Tarieven loodgietersbedrijf Hengelo

Onze gespecialiseerde loodgieters hanteren een efficiënte en doeltreffende werkwijze. Wij kunnen elke verstopping verhelpen.

Riool Ontstoppen Hengelo staat voor een eerlijkheid en transparantie. Voordat wij aan de slag gaan, stellen wij een prijsopgave op. Zodra u hiermee akkoord gaat, gaan wij direct voor u aan de slag!

Wij hanteren een starttarief van 97,50. Dit is inclusief onderzoek en 30 minuten arbeid. Bekijk hier het overzicht van onze tarieven.

Bent u aan het kijken naar een Loodgieter in Hengelo? Neem gerust contact op met een collega van Riool Ontstoppen Hengelo. Wij zijn bereikbaar op 074 203 28 57.

Riool Ontstoppen Hengelo

Een stinkende afvoer in uw wasbak, douche of toilet? Of loopt het water soms niet weg in de gootsteen? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een verstopping.

Het is een ontzettend vervelend en ongemakkelijk probleem. Het is begrijpelijk dat u dit probleem zo snel wil oplossen. De Loodgieter in Hengelo helpt u bij het ontstoppen van uw riool zodat u snel weer fris onder de douche vandaan komt en het toilet normaal kan doortrekken.

Wanneer de oorzaak in uw huis zit dan kunnen onze loodgieters het probleem direct voor u oplossen. Indien dit niet het geval is dan blijkt al snel dat de oorzaak bij de buren of de bij de gemeente Hengelo ligt.

Wilt u een afspraak maken om uw riool te laten ontstoppen door ervaren loodgieters? Bel dan naar Loodgietersbedrijf Hengelo via 074 203 28 57.

WC Ontstoppen Hengelo

Zit uw WC verstopt in Hengelo? Dit is een erg vervelend probleem, die vaak lastig op te lossen is. Loodgieter Hengelo helpt u hier graag bij! Neem gerust contact op!

Bij een verstopping kan het water namelijk niet of nauwelijks meer wegstromen. Dit zorgt ervoor dat het water gedurende lange tijd in uw toiletpot blijft staan. Niet echt fris dus.

Bij een wc verstopping ontstaat er een indringende geur van urine en daarbij is het mogelijk dat er bijvoorbeeld een drol of toiletpapier in uw wc blijft drijven. Hierdoor laat u het toilet dus niet chique achter voor degene die na u komt!

Een probleem dat u dus snel wil verhelpen. Maar wat doet u wanneer uw wc verstopt zit? U kunt bij ons loodgietersbedrijf een afspraak maken om uw verstopte wc te laten ontstoppen op 074 203 28 57.

Partners: Schoorsteenveger Hengelo, Dakdekker Hengelo, Schoorsteenveger Oldenzaal, Dakdekker Oldenzaal, riool.tipjes , riool.linkspot , riool.start-links , riool.topbegin , riool.linkgoed , riool.linkhotel , riool.linktotaal, riool.starttopper  , riool.sitelinkje , riool.linkplein , riool.beginthier , riool.verzamelgids , riool.expertpagina , riool.eigenoverzicht, riool.eigenstart, riool.expertpagina, riool.startbewijs, riool.links, riool.slimmestart, riool.startmee

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Hengelo helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Hengelo? Riool Ontstoppen Hengelo staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Hengelo.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Hengelo? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Hengelo!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Hengelo

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Hengelo?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Hengelo via 074 203 28 57. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 074 203 28 57

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Hengelo?

De prijzen van Riool Ontstoppen Hengelo zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Hengelo komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Hengelo?

Ontstoppingsdienst Hengelo ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Hengelo verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Hengelo helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Hengelo bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Hengelo inschakelen? Neem gerust contact op via 074 203 28 57.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Hengelo en omstreken. Waar u ook woont in Hengelo, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in het centrum, Hasseler Es, Hengelose Es, Groot Driene , Wilderinkshoek, Woolde of Slangenbeek. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 074 203 28 57 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Hengelo zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Hengelo op 074 203 28 57.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Hengelo? Neem gerust contact op via 074 203 28 57.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Hengelo op 074 203 28 57.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Hengelo was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

Hockey Club Twente

Riool Ontstoppen Hengelo is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Movie Unlimited Hengelo

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Hengelo.

Esther

ZGT Hengelo

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Hengelo is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button